Har du bara invändiga symtom t ex vita kesoliknande flytningar? Då rekommenderar vi:

Vid rekommendation eller önskemål om längre behandlingsperiod:

Kan vara lämplig för torra och sköra slemhinnor:

Canesten mjuk vaginalkapsel 1-dags kombinationsförpackning

 

Canesten mjuk vaginalkapsel 1-dags kombinationsförpackning

Engångsdos i form av en mjuk vaginalkapsel för att behandla underlivssvamp. Den är utformad för komfort och är enkel att föra in tack vare det glatta ytterhöljet. Förpackningen innehåller också en införingshylsa som kan användas för att underlätta införandet, men under graviditet ska vaginalkapseln föras in med fingrarna. Krämtuben som medföljer ska användas utvändigt för att behandla och lugna symtom som klåda och sveda som ofta uppstår i samband med din svamp i underlivet. Krämen ska användas 2-3 gånger per dag i 1-2 veckor.

Canesten vaginaltablett 1-dags kombinationsförpackning

Canesten vaginaltablett 1-dags kombinationsförpackning

Vår klassiska kombiförpackning som innehåller en vaginaltablett för att behandla den inre svampinfektion lokalt och en krämtub för att behandla och lindra de yttre irriterande symtomen.

Canesten vaginaltablett 3-dagars kombinationsförpackning

 

Canesten vaginaltablett 3-dagars kombinationsförpackning

En kombinationsförpackning för dig som önskar eller blivit rekommenderad en längre behandlingsperiod. Den innehåller 3 stycken vaginaltabletter som tar hand om svampen i underlivet, den inuti slidan och en tub med kräm som tar hand om den yttre infektionen. Vaginaltabletterna innehåller förutom klotrimazol även mjölksyra som bidrar till att upprätthålla och återställa balansen i slidan. Man kan säga att den ger slidan en ”hjälpande hand”.

Canesten vaginaltablett 1-dagsbehandling

Canesten vaginaltablett
1-dagsbehandling

1-dags behandling som fungerar precis vid infektionsstället. Den behandlar svampinfektionen i underlivet inifrån. För dig som har underlivssvamp enbart inuti slidan.

Canesten vaginalkräm 50 g

Canesten vaginalkräm 50 g

Ett alternativ om du vill behandla din lokala underlivssvampinfektion med hjälp av en lokal behandling, men du trivs inte med att använda vaginaltablett. Förpackningen innehåller en tub med kräm och 6 stycken införingshylsor som på ett enkelt sätt fylls med kräm. Du kan behandla både de yttre och de inre symtomen samtidigt. Detta alternativ kan vara att föredra om du har vaginal torrhet.


LMR-CH-20210624-09